#Vacantaintrei

Lasand gluma la o parte, am avut parte de o vacanta plina de aventuri in Barcelona, vacanta din care am tras invataturi.

- E incredibil de bine sa nu stai in orasele mari atunci cand calatoresti cu copilul. Orase mici, de langa, linistite, cu preturi mai mici – the perfect gig. Noi am stat in Castelldefels, intr-un apartament, la 10 minute de plaja, 10 minute de gara si 10 minute de supermarket. Perfect location. 20j de minute cu trenul pana in centrul BCN.

- Are pana in 3 ani. Ar fi intelept sa iei un carucior cu tine, chiar daca nu mai merge in carucior. Mai bine sa impingi decat sa cari. Parerea mea.

- Daca pustiul e scos de pe pampers (sau aproape scos) si te gandesti sa folosesti pampers (drumuri lungi/somn/whateva) asteapta-te la probleme atunci cand te intorci. Va vrea sa il foloseasca in continuare

- Pregateste mult entertainment pentru zbor. Desene, carti de colorat, jocuri care ii plac. 3 ore it is a lot of time.

- E bine sa pastrezi caruciorul pana la usa avionului, daca il bagi la cala. Pe langa faptul ca iti ofera toate prioritatile din lume la security check si alte alea prin aeroport, din nou e mai bine sa impingi decat sa cari o ora – doua.

- In rest, ai grija sa nu iti fure banii si actele….cum mi le-au furat mie:)

2 thoughts on “#Vacantaintrei

  1. Bune sfaturi, in special legat cel de cazare. Cred ca nu se putea sa aveti o locatie mai buna de-atat, apropiata de toate utilitatile de care aveati nevoie. Pacat de bani si acte. Asta s-a intamplat in Romania sau in Spania? Daca s-a intamplat in Spania, cred ca ar trebui sa nu mai luam tarile straine cu atata siguranta. Si acolo se intampla lucruri ca la noi.

Leave a Reply