Trei ani mai târziu

Pregăteam un post special pentru momentul ăsta cu texte fandosite, metafore și elucubrații însă cu trecerea timpului am descoperit că sinceritatea e cea mai mare aroganță care ne e permisă așa că am să-i dau, cum spun eu, dintr-o suflare.

În urmă cu trei ani ne căsătoream, într-o locație mișto, colo`n miezul Aradului. Evenimentul în sine a fost doar o haltă pe care ne-am asumat-o în călătoria asta prin viață. Noi ne-am cunoscut în 2007 și uite că după 7 ani se întâmplă zile în care să descopăr lucruri noi despre Lavinia, chiar dacă asta înseamnă o nouă culoare a unghiilor sau o nouă venă sau noi stiluri de argumentare, în fața cărora rămân mut:) În perioada de dinainte de căsătorie, când relația noastră se desfășura pe o întindere de șase sute și ceva de kilometri, ne trimiteam cadouri – cduri cu muzică – homemade – o chestie la care mă gândesc acum și mi se pare foarte mișto. Multă muzică bună am auzit, pentru prima data, de la Lavinia. Așa că dau cu una din cele mai mișto melodii și cea pe care am intrat la nuntă în biserică.

Ar trebui să spun și o chestie comică, asta ca sărbătoarea digitală a celor trei ani să aibă un landmark, ceva. N-am. Mai vreau 300 de ani și găsim glume destule.

 

Leave a Reply