Supereroi si palatele lor

Ieri dimineata, era cat p-aci sa fie o dimineata obisnuita, totul pana cand, in timp ce ma grabeam absent spre birou, numai ce aud in spatele meu, langa o banca din fata unui bloc:

- eu pot sa zbor!

- ba eu pot sa vad prin ziduri!

- degeaba, eu pot sa manac 10 farfurii de legume dintr-o data!

- asta e nimic! sa ma vezi pe mine cum citesc ganduri!

- ba eu..

Ma uit o data, ma mai uit inca o data si ma gandesc: ia uite ce norocos sunt, tocmai ce trec pe langa niste supereroi. Pai cand mai am eu norocul sa dau peste supereroi? Ca doar supereroii locuiesc in palate de supereroi, nu la bloc ca noi toti ceilalti. Uit ca ma grabesc si ma indrept catre copii. Asist la conversatia lor si ma minunez de cat de multe superputeri au, un pustan de 4 ani este elastic si se poate intinde cat vrea el. Ce tare ar fi sa se intinda cat e holul de lung, din sufragerie pana la usa de iesire. Dar imi aduc aminte ca ei nu stau la bloc, nu avem acelasi sistem de referinte, cine stie unde zboara astia mici ca sa mearga acasa.

Intrigat si amuzat, imi aduc totusi aminte ca ma grabesc si dau sa plec. Deodata, la geamul unui apartament apare o doamna in jur de 30 de ani care striga:

- Victoras Buclucas, hai pana sus!

O voce de langa mine raspunde imediat:

- 2 secundeeee!

Raman cu privirea atintita la geam si observ ca la balcon atarna la uscat pelerina de supererou a lui Victoras.

Sunt uimit. Deci ei, supereroii nu stau in palate de supereroi? Ei, supereroii, locuiesc la bloc cu noi toti? Wow, da, asta da descoperire. Ma mai uit inca o data la geamul apartamentului lui Victoras. Zambesc si o iau la pas. Nu trece mult timp si observ alt apartament de supererou. Si apoi altul si inca unul si… tot orasul este plin.

Poza de mai jos, e din Romana. Daca ii stiti si voi, daca ii cunoasteti sau ii aveti, intrati pe www.cautamsupereroideciocolata.ro si inscrieti-i in promotie. Merita recunoscuti. Sunt supereroii nostri.

DSCN8109PREL

Leave a Reply