Proiect tabara refugiati – status update

L.E. 2 h inainte de zbor:

Am mai primit 210 euro in ultimele doua zile. Multumesc Marius T, Ioana M, Mihai C, familia Ghe. Total, in acest moment: 1520 euro.

Minunat, absolut minunat!

Multumesc pentru tot ajutorul, pentru curiozitate, intrebari. Donatiile mi-au dat incredere, in ultimele zile, ca fac un lucru bun si corect. Multumesc. Toti banii vor fi folositi pentru achizitia de haine de iarna pentru tabara Moria.

___

L.E. 2 zile inainte de plecare: Am mai primit azi 200 de euro. Total: 1310

L.E.  4 zile inainte de plecare si sumele sunt in felul urmator:

5081 lei – donati in contul de lei si paypal (80 euro la paypal – dar i-am mutat la lei si s-a facut conversia automata)

100 lei si 70 euro – cash

cam 1040 euro - leii din cont + 70 euro cash =  1110 euro.

Daca vreti sa mai donati, va rog sa o faceti doar cash – nu mai donati in conturi.

 

Multumesc tuturor celor care au donat pana acum: Alin L, Andrei B, Ionut A, Georgiana I, Dan F, Sebastian O, Dan S, Razvan D, Irina I, Cristian B, Ionut C, Ana T, Catalin A, Biserica Harvest, Cristiana G, Alexandrina B, Lucian G, Oana R, Oana B, Bogdan V, Ramona C.

Toti donatorii vor primi un status detaliat cu felul in care se vor cheltui banii, poze si desfasuratorul de donatii.

____________________________________________________________________________

Salutare,

Mai am o luna si plec si vreau sa fac un scurt status pe donatiile de bani. Pana in acest moment s-a strans suma de 1835 lei si 20 euro din donatii. Asta inseamna aproximativ 450 de euro. Pretty good insa recunosc ca ma asteptam la mai mult avand in vedere cati s-au anuntat ca doneaza.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au donat pana acum, in ordinea in care au intrat banii in cont: Alin L, Andrei B, Ionut A, Georgiana I, Dan F, Sebastian O, Dan S, Razvan D, Irina I, Cristian B, Ionut C.

Daca v-ati planificat sa donati puteti sa o faceti pana la inceputul lunii octombrie. Voiam sa o fac pana pe fix 1 octombrie, insa o sa tin contul deschis pana plec. Urmatorul status pe donatii o sa-l fac chiar atunci, inainte de 13 octombrie.

Vreau sa va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase. Ca de obicei, orice idee buna scoate la iveala multi sustinatori tacuti. Multumiri speciale domnului de la KanalD care mi-a transmis ca imi doreste sa fiu abuzat ca sa-mi iasa progresismul din cap.

Cateva linkuri pentru cei care vor sa afle mai multe despre ce se mai intampla in Lesbos:

1. O pagina de facebook care face update zilnic cu statusurile tuturor barcilor care ajung pe insula. Unde, cate, cati oameni in fiecare barca, cum sunt la sosire. Aici

2. Un site pe care toate ong-urile posteazaanunturile cu nevoile de voluntari. Destul de specific, un bestjobs al voluntarilor. Daca vreti sa mergeti in Lesbos, asta e un punct bun de plecare. Aici

Mai sunt si niste linkuri de grupuri de fb pentru voluntari dar sunt doar pentru cei care vin voluntari pe insula.

Hai, s-aveti o toamna placuta.

 

Leave a Reply