Oda in piata Victoriei

A trecut o luna si o saptamana de cand m-am mutat la Geometry, in piata Victoriei. Nu chiar in piata ci pe strada Frumoasa, care e la juma de minut de mers cu cataligele mele. Ce frumos suna…mergem pe strada Frumoasa.

Cel mai nasol lucru la Adbrain era distanta de casa, care dupa 6 ani de zile incepuse sa apese asupra geniului creativo-depresiv care ma insoteste. Cum venea frigul intram la metrou in septembrie si mai ieseam de sub pamant prin aprilie. Drumurile ies din casa – intra la metrou – urca la birou si coboara de la birou – intra la metrou – iesi acasa sunt obositoare si plictisitoare. Plus cate un autobuz si tramvai. 

E o placere sa ma urc in tramvai de acasa si sa cobor in piata Victoriei. Sa fac juma de ora pana la lucru, sa vad oameni, sa vad soarele pe cer, sa mai vad soferi retarzi (nu ca nu as vedea destui de pe bicicleta sau de la volan), reclame, cladiri. Serios. O fi metroul cea mai eficienta cale de transport prin Bucuresti dar mi s-a cam luat de program zilnic la metrou. 

So, am parcare de biciclete la birou, o gasca de bodegi la care pot sa mananc, GJ, SB – toate micile nenoriciri de care am nevoie ca sa fiu un copil fericit si un account eficient. 

V-am pupat, sunt pe trei campanii care stau sa inceapa:)

Leave a Reply