Draga David

Draga David,

Aseara, cand ai sarit din pat direct pe parchet, am crezut ca ai sa te intinzi pe burta cu nasul busit de parchet si vei incepe sa tipi cat poti tu de tare. N-am stiut ca secunda aia, secunda in care te-ai lansat va fi cea mai gresita secunda din toata ziua mea de luni. N-am stiut pentru ca nu ma asteptam. Nu aveai prosop legat pe umeri, n-aveai nici sosetele alea albastre cu stelute, erai transpirat prin par si abia ce reusisei sa scapi din tot jocul ala al nostru, pe care acum, stand si gandindu-ma, imi dau seama ca nu il agreai foarte, foarte tare. Imi pare rau prietene, dar intre noi e o distanta de 28 de ani si pana nu reusesti sa imi spui cu gura ta ce nu-ti convine la jocurile noastre, pot doar sa ghicesc. Anyway, n-am stiut ca ai puterea de a transforma lucrurile tari si contondente (cum ar fi parchetul) in cele mai pufosenii locuri de aterizare. N-am vazut nicio raza, n-am simtit niciun flux magnetic dar e clar ca ceva ai facut daca ai aterizat razand pe parchet ca pe o perna iar pentru cateva momente pot sa jur ca parca….ti-ai controlat zborul. Un lucru e clar, ai crescut dar nu te-ai schimbat foarte mult. Se pare ca super-puterile tale cresc in acelasi timp cu tine. Sper sa ne intelegem bine atunci cand vei vrea sa le folosesti pe mine.

12

 

Astea sunt cuvintele pe care i le-am spus lui David, azi de dimineata, inainte sa plec la birou. Vreau sa stie ca il admir si ca este supereroul meu preferat, indiferent de cantitatea de desene animate pe care am urmarit-o la viata mea. 

Iar supereroul meu merita sa aiba propriile desene animate (a se citi spot tv) si propria carte de povesti cu el in rolul principal si placuta de usa cu numele lui la intrare asa cum zice si pe SupereroiDeCiocolata.ro . De aia voi continua sa trimit coduri de pe ambalajul de Kinder Chocolate. Sa-i fac cadou una dintre cele mai memorabile si mai starnitoare de zambete amintiri din copilarie.

Castiga? Bine. Nu castiga? Oricum e David, cel care transforma parchetul in puf. 

Leave a Reply