Cum sa nu?

Intreabă-mă de două ori același lucru. Sau de trei ori. Sau pe tonalități diferite. Doamne, cum poate să mă enerveze treaba asta. Însă există un lucru mult, mult mai enervant decât asta. Răspunde-mi de două ori la aceeași întrebare. Sau de trei ori. Sau pe tonalități diferite.

În weekend, trioul familist a fost la nuntă. Întotdeauna suntem alături de prieteni care își sărbătoresc fericirea. În special dacă au fost și ei la nunta noastră și avem o obligație. Fericirea e mai pură atunci când e obligație. Glumesc, la nunta lui Cătălin și a Danei a fost o plăcere. Friends will be friends. Ce vreau să scot în evidență cu asta nu este speechul meu ratat complet, ci faptul că David a prestat doar la biserică (iubesc bisericile cu săli pentru copii) iar pentru perioada de dansuri pe masă și felicitări home, cu bunica.

Niciodată nu mă voi sătura să spun că momentele petrecute departe de copil sunt bestiale. Hate me or not, dar e mișto. Când am văzut câți kinderi la nuntă, întinși care mai de care pe mochetă, danțuind pe ring în figuri de free style, întinzând crayola pe parchet, salivând la pahare….numai David lipsea de acolo. Să tragă de fețele de masă, de rochia maică-sii, să ceara cuțite și farfurii, să mănânce flori, să nu priceapă de ce nu are voie afară (pentru că era un frig de îți crăpa sufletul în tine), să alerge după copiii mai mari care au jucării, să facă mutre la oameni și eu să fac poliție după el. Eeh, no sir, no!  Și mai erau unii cu un bebe de maxim cinci-sașe luni care a prestat în silent mode, ca un erou, până la miezul nopții. Dacă n-aveți grijă de bebelușul ăla, meritați bătuți, băi ăia!

Enfin….azi a deschis ușa pentru prima dată. S-a întins și a tras de clanță. E frumos dar nu prea.

2 thoughts on “Cum sa nu?

  1. Oh, ce dor mi-e de bunicile lui Ingrid! :))
    Deocamdata, asta-mi lipseste cel mai mult in tari straine: sa am cu cine lasa copilul la nevoie. Sau cind avem si noi chef de iesit seara. Of.

    • Eu uneori ma intreb daca nu cumva ai mei o sa mi-o plateasca pentru toate serile in care disparem ca magarii in ceata. Inca un an si vara il mut la Arad, ca si acolo exista cerere:).

Leave a Reply