Cu animalul la fermă

Am descoperit și noi apă caldă, știu. Dar Ferma Animalelor e cel mai culeanu loc de puradei care există în București. Atât de culeanu încât la un moment dat mă gândeam că ar fi frumos să petrecem o după-masă pe iarba lor, fără David. Ceea ce înseamnă că locul ăla a impresionat mai mult copilul din mine, crescut la țară de altfel, decât copilul de lângă mine.

Foarte departe Ferma Animalelor, când stai în Chitila și trebuie să traversezi orașul duminică după-masă pe un soare ucigător iar pe Iancului și pe Pantelimon se decopertează asfaltul și se schimbă liniile de tramvai. Am probat cu David scaunul de mașină nr #2, ăla de 11-18 kg, pentru că peste o lună dăm o fugă la Arad și nu am chef să-l aud mârâind șase ore că nu-i place în scaun. Îi place. Mission accomplished.

Eftin la poartă biletul, 9 lei/om iar David moca pentru că are sub 2 ani și distractiv înăuntru. Gazon să stai întins ca râma la soare, umbreluțe, găini la liber să le alerge puradeii, cai (de fapt, ponei), oi, rațe, capre, un struț, plimbări cu poneiul. Băi, mișto. După ce am dat iarbă la patrupede David a pus ochii pe niște căluți de cauciuc, la liber pe iarbă ca să își facă lumea poze cu ei, și a început să îi adune să îi pună unul lângă altul ca la expoziție (1, 2, 3). Am intrat în pământ de rușine când mergea să ia căluții copiilor. Stresante obiceiuri dar până la urmă ce are logică pentru el n-are pentru noi…și invers, ofc. Îmi venea să bag cornul în iarbă și să nu mai plec. Lui David îi venea să plece acasă cu toate animalele alea de cauciuc.

Concluzie: Mișto business.

P.S. Automatul de lapte nu mergea.

P.S.2 Calul verde l-am luat acasă. 4j de lei.

2 thoughts on “Cu animalul la fermă

    • Dacă vreți să ajungeți musai, luați un taxi sau un prieten cu mașina. Orice numai ratb nu. Deci nu, e super-departe și mai e de mers pe jos de la autobuz.

Leave a Reply