#cevaseîntâmplă

Tot mai mulți bicicliști în oraș iar asta e bine. Tot mai mulți bicicliști neatenți și iresponsabili iar asta nu e bine. Tot mai mulți copii și tot mai mulți copii needucați pe străzi. Ceva se întâmplă. Bine sau nu, depinde de noi. Depinde de unde ne inspirăm, depinde de ce dăm altora. Depinde de suflet și de buget, până la urmă. N-are rost să ne ascundem de buget.

În fiecare seară, când dau cu ochii de duffyduck (pentru că așa l-am poreclit pe David) ajung, după masă sau înainte, să îmi spun ceva se întâmplă cu băiatul ăsta. Azi a deschis ușa, azi s-a oprit să miroasă florile, azi a pus piciorul pe prima treaptă, azi a zis ”bye” în loc de ”pa”. O maimuță care imită tot. Ceva se întâmplă cu el, evoluează sub ochii noștri iar asta e cea mai mare plăcere a primăverii ăsteia. #cevaseîntâmplă.

E frumos să te oprești și să observi schimbările, să vezi că ceva se întâmplă, în special în bine. Primăvara asta #cevaseîntâmplă ia o formă nouă. Alexandra Ușurelu face concert și lansare #cevaseîntâmplă. Și pentru că e o primăvară frumoasă…apropo, am văzut la o țigancă liliac pentru prima dată azi…pentru concertul de pe 17 aprilie are de dat două invitații duble. Tot ce trebuie să faceți e să băgați o poveste care v-a făcut să exclamați ceva se întâmplă. Primul venit, primul servit.

9 thoughts on “#cevaseîntâmplă

  1. Case care plang…un proiect fascinant initiat de niste tineri arhitecti a luat o amploare atat de mare incat televiziunea, presa si mai ales asociatia condusa de Loredaca Bruma au reusit sa -l transforme in Case care nu mai plang. CEVA SE INTAMPLA…iar constientizarea pierderii unui patrimoniu irecuperabil a fost primul pas. Acum, putem spune ca CEVA SE INTAMPLA cu adevarat si case de mult uitate si-ar redobandit frumusetea de odinioara. CEVA SE INTAMPLA, caci un mic proiect ajunge prin munca si pasiune o activitate de succes – relatata si in ultimul numar al editiei Forber Romania (30 sub 30). CEVA (frumos) SE INTAMPLA doar daca porneste din suflet…

  2. ieri dimineata am ascultat-o prima data pe Alexandra Usurelu si mi-a placut tare, tare vocea ei! recunosc, mi-a astras atentia faptul ca era cu domnul Mircea Vintila, altfel nu stiu daca as fi bagat de seama… nu prea ascult “voci noi”, nu ca as fi refractara la nou, dar am ramas cu muzicile si cu vocile… de pe vremuri, caci am si eu “osutadeani”
    deci, o iubesc deja! piesa-i minunata, vocea ei e intr-un mare fel, Mircea Vintila e seducator, cum il stiam, asa ca, dupa multa vreme, zic wow, ceva se intampla! referitor la o piesa noua, romaneasca.

  3. Ceva se intampla cu noi, atunci cand mergem pe strada si ascultam in casti muzica preferata. Privind la cei din jur, lumea ni se va parea mai frumoasa, mai buna. Incercati acest experiment si-o sa vedeti cum ceva se intampla cu noi prin puterea muzicii!

  4. Reconnect. Empower. Plant este proiectul nostru, al catorva tineri studenti care incercam sa reconectam copii din spatiul urban (din Bucuresti) cu natura, folosindu-ne de educatia non-formala.Chiar astazi am avut cavteva activitati (personalizare de ghivece si apoi plantare de flori, educatie ecologica cu privire la utilizarea rationala a resurselor etc.) cu niste elevi de clasa a 6-a de la scoala nr. 117. Proiectul acesta face parte dintr-un proiect mai amplu Connect. Empower. Act. initiat de WWF Austria in colaborare cu WWF Romania, Young Caritas si Fundatia Noi Orizonturi. In total suntem aproximativ 40 de persoane implicate in proiect, 20 de austrieci si 20 de romani, formand 8 echipe, iar fiecare echipa lucrand la cate un proiectel care vizeaza in mod special protectia mediului prin implicarea activa a tinerilor. Eu zic ca CEVA SE INTAMPLA si daca reusim sa schimbam mentalitati si obiceiuri, putem sa ne salvam casa: Pamantul.

Leave a Reply