Când cauți o mașină

De câteva săptămâni stau pe autovit și pe mobile pentru că îmi caut o mașină. Nu am găsit încă ce caut eu dar nu-i grabă. Ce vreau să scot în evidență sunt lucrurile pe care le înveți într-o astfel de vânătoare.

- Pe autovit nu găsești mașini care au mai mult de 200k de kilometri. Toți românii importă opel astra din 2001 cu 176.000 de km. Din 2001! Dacă te duci pe mobile, din 2011 are rulajul ăla, nu din 2001. Ce învățăm din asta, copii?

- Faptul că nu există vânzător de mașini sh care să nu umble la kilometraj când o aduce de dincolo. Pe mobile totul se vinde la 280-300-320k km, pe autovit la jumate. Simplu ca bună-ziua, la jumate! Nu are rost să te îmbeți cu apă rece la rulaj mic iar vrăjeala cu accept orice test la reprezentanță…nu știu ce să zic, în momentul în care o să-mi iau mașina o să-l duc pe nenicu de mână s-o băgăm pe calculator.

- Vânzarea de mașini nu mai e doar vânzare, o dovedește domnul din Stâlpeni care vinde un Astra pentru care acceptă schimburi și cu materiale de construcții. 20 mc de BCA, anyone?

- Ce nu știu cum să abordez sunt mașinile de firmă care acum sunt pe privat. Am găsit un tip din Iași care vinde un megane luat pe firmă dar în care n-am încredere că n-a dat cu ea în toate gropile.

- 2002 și Euro 4? Serios? Serios?:))

- Dacă anunțul nu e scris corect gramatical, atunci nici vocea și nici creierul din spatele vocii de la telefon nu rulează după acest principiu. Nu știu de ce dar analfabeții nu-mi par oameni foarte corecți, oameni de la care să fiu mulțumit de ce am cumpărat.

Când o să găsesc ce caut, o să vă anunț.

Leave a Reply