Bucuresteanul

De doi ani facem Bucureșteanulhttp://www.decatorevista.ro/bucuresteanul-67-de-povesti-din-capitala/, seria de povești dedicate locuitorilor capitalei care ne ajută să vedem dincolo de meserii, statut social și, în general, aparențe.

Am cunoscut croitorese, piloți de avioane, ciocolatieri, vânzători de ziare și de apă minerală, artiști și activiști; am aflat povești de dragoste epice; și ne-au inspirat oamenii care își urmează pasiunile cu orice sacrificiu, fie că e propria brutărie sau mașinile de epocă. Și pentru noi e chiar mai mult de atât: seria Bucureșteanul este o școală în care studenți și tineri jurnaliști învață rigorile documentării, scrierii și verificării și o șansă pentru noi să-i descoperim. Vrem ca în anul care urmează să facem 40 de
noi articole și să susținem alți tineri jurnaliști și fotoreporteri să fie mai buni.

Pentru asta avem nevoie de puțin sprijin – vrem să strângem 10.000 de lei care să acopere cheltuielile de reporting. Și nu suntem singuri, îi avem alături pe abonații DoR, care fac fundraising de la prietenii lor cu prilejul unor prânzuri vesele pe care le fac sâmbătă, 27 septembrie. Ca să susții Bucureșteanul, donează pe pagina noastră de pe Galantomhttp://fcb.galantom.ro/decatorevista1. Strângem fondurile necesare cu ajutorul Fundației Comunitare București, ca parte a mișcării The Big Lunch Bucharest.

Leave a Reply