Bucharest. Not.

Mccann face o campanie pentru ROM. Bucharest, Not Budapest. Un sequel la campania de anul trecut cu romul american. Spre deosebire de aia, asta e draguta. E o frustrare, oarecum locala, printre astia mai orgoliosi care s-au saturat sa mearga la (5-6!) concerte si sa auda “Hello Budapest!”. Pana la urma prietene, am platit sa-mi cante si sa-mi faca show, nu sa-mi vorbeasca si sa-mi tina prelegeri. Dar asta e doar o problema de a mea, cu muzicienii care se apuca sa vorbeasca in concerte si nu se mai opresc. Sa revenim.

Daaar…se pare ca nu sunt primii care abuzeaza de frustrarile noastre si mai sunt niste baietii care au facut-o, ce-i drept fara banii mccann deci fara expunerea aia. Ladies, gents 1dece.ro.

+ 1 mesh de la multi ani de la 1dece.ro pt mccann.

Stim cu totii ca nu e prima nici ultima data cand mccann o comite.

Bonus: Pentru ca pe panoul ala adresa siteului e gresita, au cumparat domeniul si au facut o duda, o maslina si s-au scos. Insa dragii mosului, nu e nimic de admirat la faptul ca ai facut o greseala si ai dres-o. Era datoria ta sa o repari. Era datoria lor sa dea jos layoutul sau sa tranteasca un sticker peste cu adresa corecta. Dar s-au gandit ca poate iese ceva frumos de aici. Well, it didn`t. Nu e creativ sa dregi, nu e nimic de admirat cand dregi ceva.

Stiu, nu merg linkurile. Dar nu e internetul lu` mama!

Leave a Reply