Aici jos facem online

Toata lumea se pricepe la online.

Zelist a muncit sa analizeze 1000 de pagini de facebook din Ro si au scos raportul asta. Felicitari si multumiri pentru munca asta gratuita.

Insa interesant este ce s-a intampla dupa ce Zelist a dat publish. Toata lumea e pe facebook, twitter si bloguri si confirma cu o mina afectata si un click profesionist ceea ce un studiu oficial a declarat.

Toata lumea dovedeste ca se pricepe la online. Nu vreau sa fiu ala nesimtit, sunt oameni care stiu ce fac, care sunt mai digitali cu cel putin o mie de trepte fata de mine, insa pe langa ei sunt o gasca de copii care se plang: Da, Zelist are dreptate . Da, ne-a scazut ER-ul! Da, ne-a scazut like-ul! Da, ne-a scazut!

Partidul le multumeste tuturor capitanilor evidenta.

De ce n-ar trebui sa ceara bani facebook nimeni nu spune.

Intrebare: De cand e onlineul gratuit? Cand a fost tv-ul gratuit? Cand a fost outdoor-ul gratuit?

Pana la urma, Facebook e o platforma de socializare dedicata oamenilor iar brandurile ar trebuie sa plateasca bine (pentru ca au de unde) ca sa fie acolo.

Pana la urma, la cate centre medicale, ciocolate, masini si paste de dinti ne ureaza buna dimineata si ne anunta ca #ebineri sau se plang (inaintea noastra!) ca e luni si e naspa, cineva ar trebui sa bage si bani in promovarea pozelor alora cu pisici.

Kontent is King! Livrezi sau platesti.

Leave a Reply