Dacă-l vezi pe stradă poți să fugi

Lucruri care mă fac super-atent în trafic. Nu doar atent, ci hipervigilent, pe principiul ”se poate întâmpla ceva dintr-un moment în altul”.

Dacă sunt pe bicicletă.

- Mașini cu numere de Bulgaria. Întotdeauna mă gândesc că oamenii ăștia nu au nicio treabă cu regulile de circulație și dacă m-ar lovi în următoarele secunde ar pleca liniștiți mai departe.

- Din același motiv, sunt super atent și se poate să opresc sau să trec pe trotuar când văd bmwuri pisicuțe sau mașini conduse de țigani sau puștani cărora nu le-a dat nici măcar mustața. La mine în cartier, țiganii conduceau mașini pe la 14 ani așa că i know i should stay away from them. Mari șanse să nu aibă carnet deci să nu le pese că dau peste un biciclist.

- Mașini vechi, tarabe. Am văzut o dacie de Giurgiu care strângea fier vechi cum a dat peste unu cu bicicleta și a plecat mai departe.

- RATB și taximetriști. De ăștia fug ca de santana. Nu am spațiu de stocare ca să povestesc prin câte am trecut și cu unii și cu alții.

- Gagici la volan! Doamne! Don`t even get me started. Ferească ce vreți voi, femeile pe care le-am întâlnit eu făceau atacuri de panică dacă mă vedeau pe bicicletă.

Dacă sunt la volan:

- Bicicliști copii. Sau mai rău, de bicicliști copii care merg în gașcă. Abia aștept să treacă de mine sau să facă dreapta.

- Mașini cu numere de Bulgaria.

- Bicicliști cu bicle vechi, dhsuri, mtburi din alea vechi. Chestii care mă fac să mă gândesc…poate îi pică lu ăla roata fix când trece pe lângă mine. Tarabele sunt tot tarabe.

- Mașini de firmă. Poate cei mai dezordonați șoferi. Apropo de asta, dacă îl cunoașteți pe B88VOD, pathfinder alb de la Vodafone, spuneți-i că i-am făcut reclamație la companie după ce 3 zile la rând l-am întâlnit conducând ca o vită încălțată.

Leave a Reply